Föreningens Fotbollslag

Bortsett från våra kvällsmöten och arbetet på föreningen så har vi även startat ett fotbollslag som alla medlemmar är välkomna att delta i. Sommaren 2010 startade Spelberoendes förening Göteborg fotbollslaget som idag går under samma namn med orangea matchställ.

Laget är öppet för spelare och deras anhöriga. Bakom initiativet finns en tanke om att fördjupa gruppkänslan i föreningen, motivera till ett aktivt liv, minska skuld och skam samt att stärka motivationen till förändringsarbete.

Tanken är att träffas söndagar och träna, där vi ser till att ha skoj tillsammans och snittantalet deltagare ligger på 12 personer. Vi vill att alla ska känna sig välkomna i gemenskapen.

Under april-september brukar vi träna utomhus på hyrda planer, främst på Heden. Under vinterhalvåret kör vi oftast inomhusträningar i Kristinedals Sporthall.

Eftersom träningstiderna och plats kan variera så skickas ett sms ut varje vecka till alla som har anmält sitt intresse.

Vi har för avsikt att löpande arrangera träningsmatcher mot andra lag samt att på regelbunden basis delta i kupper och turneringar. Inkom gärna med förslag.

Det kostar inget att vara med i fotbollslagets verksamhet, men man måste dock vara medlem i föreningen. Årsavgiften för ett medlemskap är 50 kronor. Läs mer under fliken Medlem

Om du har frågor eller är intresserad kontakta Jimmy: 031-704 14 49

Detta är en viktig artikel - dela den!