Verksamhet

Du kan vända dig till kansliet om du har frågor eller behöver hjälp. På dagtid finns det möjlighet att boka tid för enskilt samtal, såväl spelberoende som anhöriga. Ett enskilt samtal ca 60 minuter långt och syftar till att kartlägga hur situationen ser ut just i ditt/ert fall.

Till kansliet kan man även vända sig om man vill boka föreläsningar eller utbildning.

 

 

Våra kvällsmöten i Malmö

Vi har kvällsmöte för spelare och anhöriga på tisdagar, alla helgfria dagar. Mötet börjar kl 18:30, men det finns möjlighet att komma och ta en fika redan vid 18:00. Sista tisdagen i månaden sitter spelare och anhöriga var för sig.

Mötet startar med en kort information och presentationsrunda. Därefter delar vi in oss i små grupper med spelberoende och anhöriga. I varje grupp finns en resursperson. Fokus på mötet ligger på hur vi mår och hur vi ska kunna göra förändringar för ett bättre mående. Kunskap och förståelse kan göra att det blir lättare att ta sig igenom problem som uppkommit. Det är lätt att känna sig ensam och rädd i början av processen. Genom att lyssna och prata om problemen kan man förändra både som spelare och anhörig.

 

 

 

 

 

 

 Välkomna!

 

malm - kvllsmten 1 - red malm - kvllsmten 4 - red

Detta är en viktig artikel - dela den!