Verksamhet

Du kan vända dig till kansliet om du har frågor eller behöver hjälp. På dagtid finns det möjlighet att boka en tid för ett enskilt samtal, såväl spelare som anhöriga. Ett enskilt samtal är 45 minuter långt och syftar till att kartlägga hur situationen ser ut just i ert fall.

Till kansliet kan man även vända sig om man vill boka föreläsningar eller utbildning.
Vi arbetar med spel om pengar och  tv- och datorspelsproblematik.

 

 

Våra kvällsmöten i Malmö

Vi har kvällsmöten för spelare och anhöriga två dagar i veckan, tisdagar och torsdagar, alla helgfria dagar. Mötena börjar kl 18:30, men det finns möjlighet att komma och ta en fika redan vid 18:00.

Sista tisdagen i månaden sitter spelare och anhöriga var för sig.

Tisdagar udda veckor erbjuder vi Datorspelsgrupp.

Sista torsdagen i månaden erbjuder vi tjejgrupp för spelare och anhöriga.

Inställda möten: Skärtorsdag 13/4, Kristi himmelsfärds dag 25/5, Nationaldagen 6/6

Mötet startar med att vi samlas för en kort information om vad som är på gång i föreningen. Efter det sker en kort presentationsrunda där de närvarande för säga några ord. Därefter delar vi in oss i mindre grupper där vi blandar spelare och anhöriga. Varje grupp leds av en resursperson. Fokus på våra kvällsmöten ligger på hur vi mår och hur vi ska kunna göra förändringar för ett bättre mående. Att skaffa sig kunskap och förståelse kan göra att det blir lättare att ta sig igenom problem som uppkommit. Det är lätt att känna sig ensam och rädd i början av processen. Genom att våga prata om  problemen kan man också lättare göra förändringar, både som spelare och anhörig.

Välkomna!

malm - kvllsmten 1 - red malm - kvllsmten 4 - red

Detta är en viktig artikel - dela den!