Föreningen Hässleholm

Spelberoendes förening Hässleholm är politiskt och religöst obunden och arbetar för att stödja spelberoende och anhöriga till spelberoende. Vi har funnits i Hässleholm sedan 1 mars 2017.

Första kontakten kan vara att man kontaktar kansliet i Malmö på telefon eller mail. Sedan går man vidare till att vara med på våra kvällsmöten i Hässleholm. Där både spelberonde och anhöriga träffas. Det går naturligtvis bra att komma direkt till ett av våra kvällsmöten. Om du är nyfiken på hur ett möte går till kan du läsa om detta på fliken verksamhet.

Vi vänder oss till spelberoende och anhöriga.

Vår verksamhet är kostnadsfri, vill man kan stötta föreningen med ett medlemskap på 50 kr

Så här går du tillväga för att bli medlem i Spelberoendes förening Hässleholm:

Vill du veta mer?
Kontakta oss på kansliet i Malmö. 040-211 081
eller 
malmo@spelberoende.se

Alternativ 1:

Internetbank – Betala in ovanstående belopp till bankgiro 5702-4622, var noga med att ange ditt förnamn samt efternamn i fältet för meddelande till betalningsmottagaren, om din adress får plats fyller du i den, annars får du meddela din adress till oss på mail: hassleholm@spelberoende.se

Alternativ 2:

Betala medlemsavgiften direkt på våra möten

Alternativ 3:

Swish 123 634 9153.
Glöm inte namn på meddelande.

Verksamhet

Nyhet i Hässleholm

I Hässleholm finns nu en stödgrupp för spelberoende och anhöriga. Vi erbjuder kvällsmöte och enskilda samtal på onsdagar kl 18:00-19:30. Se mer under kontakt.

Kontakt

Vi erbjuder kvällsmöten och enskilda samtal på onsdagar för spelberoende och anhöriga. Mötet börjar kl. 18:00-19:30. Det finns möjlighet att komma och fika från 17:30.

Vi finns på Östergatan 40 (kör in på grusvägen med skylten dagcenter Lyktan) 
 
Telefon: 040-21 10 81
E-post: hassleholm@spelberoende.se

Madeleine, Rådgivare

Mikael, Rådgivare

Hitta oss på Facebook