Föreningen Kristianstad

Från och med 18 mars 2020 har vi valt att flytta verksamheten till Kristianstad. Adressen är Magasinsgatan 3 (Föreningarnas Hus)

Första kontakten kan vara att du tar kontakt telefon eller mail. Sedan går du vidare till att vara med på våra kvällsmöten. Där träffas spelberoende och anhöriga. Om du är nyfiken på hur ett möte går till kan du läsa om detta på fliken verksamhet.
Vi finns för både spelberoende och anhöriga.

Vår verksamhet är kostnadsfri, vill du kan du stötta föreningen med ett medlemskap på 50 kr/kalender år. Mer information om medlemskapet finns under medlem

 Så här går du tillväga för att bli medlem i Spelberoendes förening Kristianstad:

Vill du veta mer?
Kontakta oss på

0735-076 048 

kristianstad@spelberoende.se 

Alternativ 1:

Internetbank – Betala in ovanstående belopp till bankgiro 5702-4622, var noga med att ange ditt förnamn samt efternamn i fältet för meddelande till betalningsmottagaren, om din adress får plats fyller du i den, annars får du meddela din adress till oss på mail: kristianstad@spelberoende.se 

Alternativ 3:

Swish 123 634 9153.
Glöm inte namn på meddelande.

Verksamhet

Kvällsmöten

Vi har öppna möten för spelare och anhöriga på helgfria onsdagar 18:00-19:30, Magasinsgatan 3, Kristianstad

Hur går ett kvällsmöte till?

 

Kvällsmöten sker i smågrupper där vi blandar spelare och anhöriga. Varje grupp leds av en resursperson som själv har erfarenhet av spelmissbruk. Fokus på våra kvällsmöten ligger på hur vi mår och vad vi upplevet. Att skaffa sig kunskap och förståelse om att du inte är ensam gör det lättare att ta sig igenom problem. Det är lätt att känna sig ensam och rädd i ett beroende. Genom att våga prata om problemen kan du lättare göra förändringar, både som spelare och anhörig.

På mötena byter vi erfarenheter och pratar med andra som har spelproblem samt med deras anhöriga. Vi erbjuder ett forum för människor med aktuella eller tidigare spelproblem att prata med varandra.Vi håller öppna möten, vilket innebär att vem som helst får delta. Det är dock viktigt att det vi pratar om under mötet stannar mellan de personer som deltar på mötet.

Att berätta om situationen är ett val du själv måste besluta dig för att göra. På mötet pratar du så mycket eller så lite du vill. Ifall du  enbart vill sitta med och inte prata är det okej. Mötet utgår från att vi går ett varv i gruppen och disskuterar teman som dyker upp i gruppen.

Anhöriga är alltid välkomna på mötet

Kontakt

Vi finns på Magasinsgatan 3, Kristianstad

Telefon: 0735-076 048 Telefontid vardag 16:15-22:00

E-post: kristianstad@spelberoende.se

 

Hitta oss på Facebook