Anslut till möte (tors 18.30)

Självhjälpsmöten Online

Varje helgfri torsdag erbjuder vi digitala självhjälpsmöten för både spelare och närstående.

Sista torsdagen varje månad erbjuder vi en separat grupp för närstående.
Men självklart är närstående välkomna varje vecka!

HUR GÅR ETT MÖTE TILL?

En kvart innan mötet startar kommer vår mötesvärd att öppna mötet, hälsa deltagarna välkomna och försöka hjälpa till med eventuella tekniska problem.
Logga gärna in i god tid innan mötes start för att säkerställa att allt fungerar som det ska. Tänk på att vara en person vid varje skärm så underlättar det vid indelning av grupper. Spelberoende och anhöriga är välkomna.

Starta mötet genom att klicka här eller på skärmikonen längst upp till vänster på sidan.

När mötet startar kommer vi gå igenom reglerna för mötet (se längre ner på denna sida) och sedan delas alla deltagare in i mindre grupper (5 – 8 personer). I de mindre grupperna kommer sedan alla som vill få tid att prata.

Vi återsamlas sedan i det stora mötesrummet för en kort återkoppling efter mötet.

För frågor kring våra onlinemöten, vänligen maila online@spelberoende.se

 

GRUNDREGLER & PRINCIPER FÖR MÖTEN

För allas trevnad och trygghet har vi ett antal grundregler och principer som vi uppskattar om ni försöker förhålla er till.

Moralisk tystnadsplikt
Vad som sägs i mötet och vilka som deltar stannar i mötet. Detta är otroligt viktigt för att alla ska känna sig trygga att delta. Vi tar inte heller kontakt med andra utanför mötet om inte det är överenskommet av båda parter.

Kamera påslagen
Alla som deltar på våra möten ska kunna vara trygga med vem eller vilka som lyssnar och därför önskar vi att alla deltagare har kameran påslagen. Att se de andra i mötet bidrar även till en trevligare och mer personlig stämning vilket vi ser har stor effekt i samtalen.

Inga summor eller speltekniker
Att prata summor och speltekniker kan leda till jämförelse mellan individer samt verka triggande för vissa. Då vi vill fokusera på mående och beteende undviker vi därför att prata om detta på våra möten. Har man behov av att prata om dessa ämnen kan det göras i ett enskilt samtal med någon av våra rådgivare.

Respektera varandra
Vi ser till alla människors lika värde och förväntar oss detsamma från våra besökare. Alla i mötena är hjälpsökande och vi håller en god ton mot varandra. Av respekt mot de andra i mötet gör vi inte annat under tiden, har mobiler avstängda och är inte påverkade av alkohol eller droger.

För frågor kring våra onlinemöten, vänligen maila online@spelberoende.se

Kontakta oss

Digitalt möte via Zoom

Helgfria torsdagar
18.25 – 19.50

Anslut här

Bli medlem i vår förening

Kostnad 50kr per år

Bankgiro 159-5347

Swish 123 564 77 30

OBS! Glöm inte att märka betalningen med namn, hemkommun & e-post.
Kalender